Mobiilista puhutaan paljon, mutta usein on vaikea erottaa todelliset hyödyt omalle liiketoiminnalle. Ohessa viisi konkreettista näkökulmaa, jotka olemme tunnistaneet toteutettujen projektien myötä.

  • Päätelaiteriippumaton käytettävyys. Mobiilioptimoidut verkkosivut skaalautuvat aina käyttäjän päätelaitteen mukaiseksi, oli käytössä sitten PC, iPad tai älypuhelin.
  • Mobiilioptimoidut sivut lisäävät hakukonenäkyvyyttä. Suurimmat hakukonepalvelut ottavat hakutuloksissa huomioon, onko verkkosivu mobiiliystävällinen vai ei. Mobiilioptimoidut sivut sijoittuvat korkeammalle tuloksissa. (Lähde)
  • Mobiiliystävällisyys parantaa käyttäjäkokemusta ja siten myös ostohalukkuutta. Esimerkiksi Googlen teettämän tutkimuksen mukaan 67% käyttäjäistä sanoo ostavansa tuotteita tai palveluita todennäköisemmin, jos verkkosivusto on mobiiliystävällinen. (Lähde)
  • Mobiilioptimoinnin avulla et menetä potentiaalisia asiakkaita. Googlen kokoamien tietojen mukaan n. 50% mobiilikäyttäjistä on mieluummin tekemisissä yritysten kanssa, jotka ovat panostaneet mobiilikäytettävyyteen. (Lähde)
  • Mobiilikäyttäjien määrä ja sitä myötä markkinat kasvavat jatkuvasti. Kahden viimeisen vuoden aikana mobiiliselaus on kolminkertaistunut eikä vauhti näytä hidastuvan, vaan päinvastoin. (Lähde)

Tarjoamme ilmaisen arvion yrityksesi sivuston nykytilanteesta ja mobiilioptimoinnin tarjoamista mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Asiakkailta kuultua

Jano Designin sitoutuminen yrityksemme projekteihin on ollut erittäin kiitettävää jo useamman vuoden ajan. Joustava toiminta ja nopea reagointi kiireiselläkin aikataululla on osoittautunut monta kertaa pelastavaksi tekijäksi etukäteen ennakoimattomissa tilanteissa.

Tekijät osasivat hienosti antaa muodon tilaajan suuntaa-antaville ajatuksille lopputuloksesta. On tärkeää, että tällaisessa projektissa toteuttajalla on omaa perusteltua näkemystä, jonka osaa ja uskaltaa tuoda esille ja sen vastapainoksi kuunnella asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Lopputuloksena fressit ja tyylikkäät, aikaa kestävät nettisivut, jotka ovat erittäin käytettävät niin nettiselailijan kuin päivittäjänkin näkökulmista.

Jano Designin tarjoama palvelu kokonaisuutena? Asiantunteva, ammattimainen ja täsmällinen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

JANO Design on jo 8 vuoden ajan tarjonnut markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijapalveluja. Erityisosaamistamme ovat digitaalinen viestintä sekä nykypäivän teknologisten mahdollisuuksien ymmärtäminen ja hyödyntäminen.

Tarjoamme ketterää kumppanuutta myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen digitaalisten viestintäratkaisuiden, monikanavaisuuden sekä verkostostrategioiden avulla. Monipuolisen kokemuksemme kautta luomme ratkaisuja jotka aikaansaavat tuloksia.

Jani
Jani Salonen
Suunnittelija, valokuvaaja
040 596 1091

Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti

Top